Lang boxershorts 

Lange boxershorts voor heren? De lange boxershort is erg populair tegenwoordig, maar is lang ondergoed altijd in trek geweest? Nou, reken maar! We duiken even in het verleden…


Lang ondergoed voor heren heeft een lange geschiedenis 

Jazeker dat lees je goed! Het lange ondergoed – waaronder ook de lange onderbroek van onze overgroot opa – heeft een lange geschiedenis. Dit type onderbroek is in de 18e eeuw ontwikkeld vanuit het nachthemd waarvan je het onderste deel op een gegeven moment kon afnemen. Vroeger droeg men trouwens lang ondergoed omdat het in huis het een stuk frisser was dan nu. De huizen waren niet goed geisoleerd toen en van centrale verwarming was al helemaal geen sprake..

Verdere doorontwikkeling van lang ondergoed voor heren

Lang ondergoed voor heren maakte vooral in de 19e eeuw een flinke ontwikkeling door. Dat is best logisch als je begrijpt dat in die tijd de productietechnieken sterk werden verbeterd door de verregaande industrialisatie. Door die industrialisatie ging de lange onderbroek bovendien in massaproductie. En dit betekende weer dat de lange onderbroek ook voor onze overgroot opa betaalbaar werd. 

UNIEKE PACKAGEFRONT TECHNOLOGIE
Houdt je gereedschap op zijn plaats

EXCLUSIEF NOORS ONDERGOED
Voor hem en voor haar

MEER DAN 300.000
blije mannen gingen je voor

Lang ondergoed van Comfyballs

Gelukkig heeft de lange onderbroek een flinke ontwikkeling meegemaakt. Zo kun je bij Comfyballs kiezen voor de ultramoderne uitvoering van de lange onderbroek: de hippe Comfyballs Long. Deze extra long fit heeft in geen enkel opzicht nog iets te maken met de lange onderbroeken van de opa van je opa. Gelukkig maar! Met de Comfyballs boxershorts kun je uitstekend voor de dag komen. De Comfyballs Long heeft extra lange pijpen van 15 centimeter.

Waarom kiezen voor lang ondergoed?

Veel mannen vinden de boxers met een lange pijp gewoon het prettigst zitten. Een voordeel van een langere boxer is namelijk dat de stof veel minder snel omhoog kruipt. Dit komt doordat de stof van onze lange onderbroeken lager op je been zit en goed aansluit. De lange boxershorts van Comfyballs lopen daarnaast ook nog eens nauwer naar beneden toe, simpelweg omdat je been vanaf je dijbeen smaller wordt. Zo voorkomen we dat jij continu de pijpjes van je boxer naar beneden hoeft te trekken. Met onze lange boxershorts kom je ook nog eens goed de winter door, omdat dit net wat extra warmte geeft tijdens de koude dagen.

Voordelen Comfyballs Long

De Comfyballs Long heeft dus extra lange pijpen van 15 centimeter. Hét grote voordeel van onze lange boxers is de PackageFront technologie. Deze unieke zone is speciaal ontworpen om jouw edele delen beter op hun plaats te houden. Hierdoor hoef jij je dus nooit druk te maken over de vraag of je geslachtsdeel wel op zijn plek blijft zitten: dat regelt je boxer allemaal zelf. Hierdoor ervaar je als drager een prettig gevoel. Alsof een onzichtbare hand je kroonjuwelen ondersteunt. 

Ultiem draagcomfort én goed voor onze aarde

Ook onze lange boxers zijn gemaakt om te zorgen voor het ultieme draagcomfort. Zo gebruiken we alleen de fijnste en zachtste stoffen en hebben we een zeer elastische tailleband die ook nog eens vocht afvoert. Als klap op de vuurpijl is al ons ondergoed klimaatneutraal én gebruiken we enkel en alleen Oeko-Tex gecertificeerde stoffen. Dit betekent dat onze Comfyballs geproduceerd zijn met milieuvriendelijke methoden en geen schadelijke stoffen bevatten.

Extra voordelen van Comfyballs lang ondergoed voor heren

Bij Comfyballs kun je bovendien kiezen uit verschillende stoffen, waaronder katoen, Lycra-Elastaan, Polyester en Tencel-Modal. Ook heb je volop keuze uit verschillende kleurstellingen en prints. Vind je het maken van een keuze lastig? Geen probleem. We hebben een speciale keuzehulp voor je ontwikkeld. Deze brengt je stap voor stap naar de perfecte Comfyballs lange boxershort. Die je heel mooi staat en ook nog eens perfect zit. Wat zou je overgroot opa jaloers op je geweest zijn!

Voor het beste comfort draag je lange boxershorts van Comfyballs!