Hoe kies ik de juiste Comfyballs?

"Bijna iedere man kent het gevoel: de onweerstaanbare drang zijn “kroonjuwelen” recht te leggen, omdat deze niet comfortabel in zijn boxer liggen"

Kies daarom voor Comfyballs, voor elke activiteit of gebruik heeft Comfyballs en Comfy de perfecte boxershort of slip.

De toepassing en het gebruik van het underwear van Comfyballs wordt bepaald door de stof waarvan de boxer of slip is gemaakt en welke lengte je voorkeur heeft.

Lengte

Comfyballs zijn er in 4 lengtes (check ook onze maattabellen):

  • Slip
  • Regular (korte pijpen, binnenbeen lengte 8 cm)
  • Long (lange pijpen, binnenbeen lengte 15 cm)
  • Longer (lange pijpen, binnenbeen lengte 23 cm, dit model is niet altijd beschikbaar)

Het langere model (long & longer) is identiek aan het model regular, maar dan met langere pijpjes. De stoffen en speciale eigenschappen van de modellen zijn hetzelfde. Alle modellen hebben het unieke Comfyballs PackageFront, dit ondersteunt je "kroonjuwelen" waardoor alles netjes op zijn plaats blijft!

 

 

Onderstaand een overzicht van activiteiten en welke Comfyballs boxer of slip daar bijpast.

Dagelijks en Casual gebruik:

Voor dagelijks gebruik zijn onze Comfyballs Cotton en Comfyballs Wood perfekt. Cotton en Wood zijn zeer zachte en prettig dragende stoffen waarmee je gegarandeerd een prettige casual ervaring hebt. De Wood versie is de meest luxe en zachtste, Wood bevat Modal / Tencel wat aanvoelt als zijde.

Sport en actief gebruik:

Voor sportieve en actieve gebruikers is er Comfyballs Performance en Comfyballs Performance Superlight. Deze modellen zijn gemaakt van zachte en duurzame stoffen die zeer goed vocht afvoeren waardoor je droog en fris blijft. Met name de Performance Superlight heeft extreem ademende eigenschappen en is bovendien zeer licht waardoor deze de perfecte boxershort is voor wedstrijd sport of top sport.

Koude omstandigheden:

De Comfyballs Performance Winterwarrior heeft een dubbellaags PackageFront. Door de dubbele laag stof wordt de wind beter tegengehouden en blijven op koudere dagen je edele delen perfect op temperatuur. Ideaal voor de sporten in de winterse omstandigheden!

Voor liefhebbers van synthetische - microfiber stoffen:

Comfyballs Performance en Comfyballs Performance Superlight zijn ook erg geliefd bij fans van comfortabele synthetische & microfiber onderkleding. Deze soepele elastische materialen voelen aan als een 2e huid en worden naast voor sportief gebruik daarom ook vaak als casual ondergoed gebruikt.

Vragen?

Heb je vragen over het gebruik van Comfyballs, neem gerust contact met ons, we staan je graag te woord!