Get the feeling...

...en stap in het comfort van de premium handmade onderkleding van Comfyballs.

Comfyballs is hét Noorse onderkleding merk uit Oslo. Comfyballs ontwikkeld en produceert in Europa exclusieve handmade premium onderkleding.

Gemotiveerd door het gebrek aan functionaliteit en innovatie in heren basics en de keuze tussen een slechtzittende boxer of ballenknijper, heeft Comfyballs nieuw innovatief, luxe en exclusief heren ondergoed ontwikkeld.

Het meeste mannen ondergoed heeft over het algemeen een beperkte functionaliteit. Vooral ondergoed dat de geslachtsdelen van een man op zijn plaats houdt, met name tijdens beweging, was niet beschikbaar.

Comfyballs heeft daarom het Packagefront ontworpen en het merk in Noorwegen geïntroduceerd. De lancering van het eerste model Cotton was meteen een enorm succes!

Het unieke PackageFront (pouch) van iedere Comfyballs Boxer is speciaal ontworpen om de geslachtsdelen op zijn plaats te houden, te liften en vrij van de binnenkant van de dijen te houden. Het geeft je het gevoel alsof een onzichtbare hand je kroonjuwelen ondersteunt. Innovatief gebruik van elastische stof geeft je een ongekend draagcomfort!

 

Comfyballs - simpelweg ontworpen voor comfort!

Inmiddels zijn er diverse modellen beschikbaar. Zo is er een speciale stof voor een Comfyballs sport versie ontwikkeld, de Performance. Daarnaast er is een extra zachte en luxe versie "Wood" geïntroduceerd. Het Wood ondergoed heeft de superzachte eigenschappen van de stof Lenzing Modal / Tencel.  Voor intensief sporten is de Performance Superlight ontwikkeld en ook liefhebbers van synthetische stoffen worden met de Microfiber versie niet vergeten. Voor elke activiteit en gebruik is er daarom het perfecte Comfyballs underwear.

Comfyballs Ultimate Underwear, because your balls deserve better.

 

Comfy for ladies

Door het grote succes van Comfyballs en de aanhoudende vraag naar dames ondergoed heeft Comfyballs in 2019 onder de naam Comfy ook zeer comfortabel dames ondergoed geïntroduceerd.

 

 

Vragen?

Heb je vragen over Comfyballs, neem gerust contact met ons, we staan je graag te woord!