Jouw ballen in goede handen

Met onze slogan kiezen we bewust voor een onderscheidende positie op de internationale ondergoedmarkt. Wij vinden nu eenmaal dat de edele delen van de man het allerbeste verdienen. Optimaal draagcomfort en superondersteuning dus. Én de mooiste uitstraling. Want als man mag je trots zijn op je kroonjuwelen. Dit geldt natuurlijk ook voor de vrouw. Daarom bieden we met Comfy ook optimale ondersteuning voor billen en borsten.

Comfyballs is hét Noorse onderkleding merk uit Oslo. Comfyballs ontwikkeld en produceert in Europa exclusieve handmade premium onderkleding.

Gemotiveerd door het gebrek aan functionaliteit en innovatie in heren basics en de onmogelijke keuze tussen een slechtzittende boxer of ballenknijper, heeft Comfyballs nieuw innovatief, luxe en exclusief heren ondergoed ontwikkeld.

PackageFront

Het meeste mannen ondergoed heeft een beperkte functionaliteit. Vooral ondergoed dat de geslachtsdelen van een man op zijn plaats houdt, met name tijdens beweging, was niet beschikbaar. Én bijna iedere man kent het gevoel, de onweerstaanbare drang zijn “kroonjuwelen” recht te leggen, omdat deze niet comfortabel in zijn boxer liggen.

De Noor Anders Selvig kende het dilemma en bedacht een oplossing. Hij ontwierp een nieuw soort boxershort: Comfyballs boxers met Packagefront.
Comfyballs heeft daarom het Packagefront ontworpen en het merk in Noorwegen geïntroduceerd. De lancering van het eerste model Cotton was meteen een enorm succes!

Het unieke PackageFront (pouch) van iedere Comfyballs Boxer is speciaal ontworpen om de geslachtsdelen op zijn plaats te houden, te liften en vrij van de binnenkant van de dijen te houden. Het geeft je het gevoel alsof een onzichtbare hand je kroonjuwelen ondersteunt. Innovatief gebruik van elastische stof geeft je een ongekend draagcomfort. Jouw ballen in goede handen dus!

Comfyballs - simpelweg ontworpen voor comfort!

Iedere Comfyballs wordt met veel zorg en aandacht gemaakt, alle ondergoed gaat voor een zo perfect mogelijk resultaat, meerdere malen door mensenhanden. Het resultaat is naar ons idee het meest comfortabele ondergoed ooit. Comfyballs is een Europees topproduct, ontworpen in Oslo, Noorwegen.

Er zijn diverse modellen beschikbaar. Zo is er een speciale stof voor een Comfyballs sport versie ontwikkeld, Performance. Daarnaast er is een extra zachte en luxe versie "Wood" geïntroduceerd. Het Wood ondergoed heeft de superzachte eigenschappen van de stof Lenzing Modal / Tencel.  Voor intensief sporten is de Performance Superlight ontwikkeld en ook liefhebbers van synthetische stoffen worden met de microfiber stoffen van de Performance serie niet vergeten.

Kortom, voor elke activiteit en gebruik is er het perfecte Comfyballs underwear.

Comfyballs Ultimate Underwear: jouw ballen in goede handen

 

Comfy for ladies

Door het grote succes van Comfyballs en de aanhoudende vraag naar dames ondergoed heeft Comfyballs in 2019 onder de naam Comfy ook zeer comfortabel dames ondergoed geïntroduceerd.

 

 

Vragen?

Heb je vragen over Comfyballs, neem gerust contact met ons, we staan je graag te woord!