Onze unieke PackageFront™ technologie is een door Comfyballs ontwikkelde gepatenteerde zone. Deze pouch is speciaal ontworpen om jouw geslachtsdelen beter op hun plaats te houden, je testes te liften en vrij van de binnenkant van de dijen te houden.

Ronde panelen stof gecombineerd met innovatief gebruik van elastische stof geeft je een formidabel en ongekend draagcomfort! Het Packagefront™ geeft je het prettige gevoel alsof een onzichtbare hand je kroonjuwelen ondersteunt. Het is ontworpen voor ultiem comfort en het op de juiste plek houden van jouw uitrusting. 

Ongeacht de maat van de boxershort of slip, is het PackageFront™ hetzelfde. Maar omdat het PackageFront™ is gemaakt van een zeer elastisch materiaal, kun je er zeker van zijn dat het PackageFront™ ook jou zal passen.

Pouch underwear helpt bovendien bij het gelijkmatig houden van de temperatuur van je genitaliën wat gunstig is voor de kwaliteit van de zaadproductie. Het gebruik van het PackageFront™ voorkomt de warmteoverdracht, welke normaal gesproken zou plaatsvinden van je dijen naar je geslachtsdelen, te verminderen. Daarnaast zijn onze stoffen zeer goed ademend en wordt door deze combinatie onnodige verhitting voorkomen. Het is bewezen dat een lagere temperatuur helpt bij de vruchtbaarheid en kan helpen het aantal zaadcellen en de kwaliteit ervan te verbeteren.

Doordat de geslachtsdelen worden opgetild vermindert bovendien de kans dat de testikels "klem" komen te zitten. De geslachtsdelen blijven beter op hun plaats en daarom is handmatig op zijn plaats leggen niet meer nodig.

Alle Comfyballs underwear is voorzien van een PackageFront.

Welke Comfyballs past bij mij?

Welke boxershorts of slip voor jou het meest geschikt is, kun je vinden via onze keuze-hulp.

Keuze gemaakt? kies dan je favoriete kleur of print en bestel jouw Comfyballs.

 

Vragen?

Heb je vragen over Comfyballs, neem gerust contact met ons, we staan je graag te woord!