Waarom Comfyballs


Jouw ballen in goede handen

Ken je dat gevoel? De onweerstaanbare drang je ‘kroonjuwelen’ recht te leggen omdat deze niet comfortabel in je boxer liggen? Met een boxer van Comfyballs hoef je ze nooit meer recht te leggen. Door de slimme designoplossingen worden je ballen continu perfect ondersteund en op hun plek gehouden. Jouw ballen in goede handen dus!

Comfyballs kende het dilemma en bedacht een oplossing en ontwierp een nieuw soort boxershort: Comfyballs boxers met Packagefront.

We hebben veel tijd en energie gestopt in het vinden van de perfecte snit en de juiste stoffen om hiermee de ultieme pasvorm en perfecte ondersteuning te creëeren. Met trots presenteren wij Comfyballs, naar ons idee het meest comfortabele ondergoed ooit. Comfyballs is een Europees topproduct, ontworpen in Oslo, Noorwegen.

Handgemaakt comfort

Comfyballs ondergoed wordt handgemaakt, met veel zorg en aandacht. Ons underwear is voorzien van flat-lock naden en superzachte oeko-tex gecertificeerde stoffen, voor superieur comfort en ademend vermogen. 

Alle Comfyballs underwear wordt met veel zorg en aandacht gemaakt, voor een zo perfect mogelijk resultaat, gaat elke boxershort meerdere malen door mensenhanden. Én het resultaat mag er zijn, naar ons idee het meest comfortabele ondergoed ooit.

Jouw ballen in goede handen

Ons belangrijkste doel: optimaal zorgen voor het comfort en welzijn van jouw ballen. Daarop zijn al onze technieken, stoffen, vormen en oplossingen gericht.

 

< Check hier onze keuzehulp >

 

Alle voordelen van Comfyballs op een rij:

 

 PackageFront

Deze unieke door Comfyballs ontwikkelde gepantenteerde zone is speciaal ontworpen om jouw geslachtsdelen beter op hun plaats te houden, je testes te liften en vrij van de binnenkant van de dijen te houden. Ronde panelen stof gecombineerd met innovatief gebruik van elastische stof geeft je een ongekend draagcomfort! Het Packagefront geeft je het prettige gevoel alsof een onzichtbare hand je kroonjuwelen ondersteunt. 

 

 Reduced Heat Transfer (rht)

Verminderde warmte overdracht doordat de geslachtsdelen vrij van de dijen worden gehouden. Onze stoffen zijn bovendien zeer goed ademend en voorkomen onnodige verhitting. Een lagere temperatuur van de testikels is beter voor de zaadproductie en de kwaliteit ervan.

 

 Breathable

Eén van de vele eigenschappen van Comfyballs is het voorkomen van onnodige verhitting van je testes. Met onze speciaal ontwikkelde en uitstekend ademende stoffen én het optillen van je uitrusting wordt zowel warmte als vocht snel afgevoerd.

 

 Balls Squeeze Avoidance (bsa)

Doordat je geslachtsdelen worden opgetild vermindert de kans dat je testikels "klem" komen te zitten. De geslachtsdelen blijven beter op hun plaats en daarom is handmatig op zijn plaats leggen niet meer nodig.

 

Comfy tailleband

Alle Comfyballs hebben een dunne superzachte tailleband, deze is vochtafvoerend en heeft geen hinderlijke labels. De band is zeer fijn geweven, maximaal elastisch en geeft je maximaal comfort.

 

Superzachte stoffen

We gebruiken uitsluitend zeer zachte en duurzame stoffen, met Comfyballs heb je gegarandeerd een aangename ervaring gedurende de hele dag. Voor elke activiteit heeft Comfyballs de juiste stof beschikbaar, zie voor meer informatie op de pagina onze stoffen en voor welk gebruik de stof geschikt is.

 

Oeko-Tex certificaat

Comfyballs produceert met milieuvriendelijke productiemethoden en zonder schadelijke stoffen

 

Klimaatneutraal

Alle Comfyballs worden klimaatneutraal gemaakt, lees meer hierover op onze pagina klimaatneutraal.

 

De juiste Comfyballs boxer of slip kiezen: Hoe kies ik de juiste Comfyballs? lees hier meer..

Direct een Comfyballs uitzoeken? Check hier onze collectie .

Vragen?

Heb je vragen over Comfyballs, neem gerust contact met ons, we staan je graag te woord!