Informatie over ruilen en retourneren

Retourneren

We hebben ons best gedaan onze mooie producten zo snel mogelijk bij je af te leveren en hopen uiteraard dat je tevreden bent.

Indien je desondanks (een deel van) je bestelling terug wilt sturen, dan kun je binnen 100 dagen na (volledige) levering je bestelling herroepen, zonder opgaaf van reden. Na herroeping heb je daarna nog 14 dagen om het artikel naar ons terug te sturen.

Niet gebruikte, onbeschadigde, niet gedragen en niet gewassen producten kunnen worden geretourneerd en worden vergoed. De producten dienen te zijn voorzien van alle labels en kaartjes en netjes in de originele verpakking retour te worden gezonden.

De beoordeling of een artikel gebruikt, gewassen is enz. wordt door ons gedaan. Als Comfyballs experts weten we nl. precies de look en feel van een nieuwe Comfyballs en we controleren dit streng maar rechtvaardig.

Stap 1

Voor het herroepen van je bestelling kun je een e-mail sturen naar [email protected]. In de email graag vermelden welk bestelnummer het betreft en welk(e) artikel(en) je retour wilt sturen.

Stap 2

Retourlabel: Nadat we je bericht over het retourneren - herroepen hebben ontvangen, ontvang je (via e-mail) éénmalig een retourlabel van ons. 

Het retour zenden in Nederland is gratis, de kosten vanuit België bedragen slechts € 2,95 (betreft retourzendingen (in NL & BE) met verzendlabels welke je van ons hebt ontvangen). Bij retourzenden vanuit andere landen dien je zelf de retourzending te verzorgen. 

Stap 3

Na ontvangst van je retourzending ontvang je een bevestiging van ons en bericht over de verdere afhandeling. Na verwerking van de retourzending wordt zo snel mogelijk het aankoopbedrag teruggestort, uiterlijk binnen 14 dagen. De eventuele kosten van het retour zenden worden verrekend met het terug te storten bedrag.

Om de retourzending zo snel en foutloos mogelijk te kunnen verwerken, verzoeken wij je ons retourformulier in te vullen en mee te sturen, alvast bedankt!

 

Ruilen

Wanneer je een ontvangen product wilt ruilen, dan is dat uiteraard mogelijk.

Niet gebruikte, onbeschadigde, niet gedragen en niet gewassen producten kunnen worden geruild. De producten dienen te zijn voorzien van alle labels en kaartjes en netjes in de originele verpakking retour te worden gezonden.

De beoordeling of een artikel gebruikt, gewassen is enz. wordt door ons gedaan. Als Comfyballs experts weten we nl. precies de look en feel van een nieuwe Comfyballs en we controleren dit streng maar rechtvaardig.

Stap 1

We ontvangen graag bericht van je via [email protected]. In de e-mail graag aangeven welk bestelnummer het betreft en welk(e) artikel(en) je wilt ruilen. Je kunt de te ruilen producten retour zenden en op het retourformulier aangeven dat het om een ruiling gaat en welke artikelen je graag in ruil wilt ontvangen.

Stap 2

Retourlabel: Nadat we je bericht over ruilen hebben ontvangen, ontvang je (via e-mail) een retourlabel van ons. Het retour zenden in verband met ruilen is éénmalig gratis in Nederland en Belgie.

Stap 3

Na ontvangst en verwerking van je retourzending ontvang je zo snel mogelijk de vervangende producten.

Om de retourzending zo en foutloos mogelijk te kunnen verwerken en je vervangende producten toe te kunnen sturen, verzoeken wij je ons retourformulier in te vullen en mee te sturen, dan kun je daarna snel van je mooie producten genieten.

 

Informatie over het passen van bestelde artikelen

Het passen van kleding is toegestaan. Je mag het product beoordelen zoals dat ook in een fysieke winkel is toegestaan, ingeval van onderkleding verzoeken we je wel je eigen ondergoed aan te houden tijdens het passen in verband met de hygiëne. Indien teruggezonden producten beschadigd zijn geraakt, dan zijn wij genoodzaakt hier kosten voor in rekening te brengen.

 

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen over ruilen of retourneren, neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!