Comfyballs Microfiber boxershort

Microfiber boxershorts van Comfyballs

Een microfiber of microvezel boxershort? veel mannen weten al waarom! Een boxer van microfiber is namelijk superzacht, voelt aan als een tweede huid en er zijn inmiddels vele liefhebbers van dit populaire materiaal.

Microfiber is licht van gewicht en is zeer geschikt om te dragen onder strakke kleding omdat de platte naden minder zichtbaar zijn en zeer geschikt voor casual gebruik.

Sportswear

Microfiber stoffen hebben naast de genoemde voordelen tevens vele eigenschappen welke zeer geliefd zijn bij sporters.

Microfiber stoffen worden daarom ook veel gebruikt in sportondergoed. De stof is sterk, zeer elastisch en beweegt altijd met je mee.

Microfiber neemt geen vocht op zoals bijvoorbeeld katoen, maar voert het vocht juist zeer goed af, hierdoor blijf je koel en droog en kun je optimaal blijven presteren.

Comfyballs heeft 2 series microfiber underwear ontworpen:

Performance & Performance Superlight, beide series zijn uiteraard uitgerust met het unieke Comfyballs PackageFront waardoor je kroonjuwelen worden ondersteund en netjes op hun plek blijven, ook tijdens beweging!

De Performance Superlight is ontworpen voor topsport. Door de speciale mesh structuur is deze stof extreem licht en extreem goed ademend. Door deze eigenschappen wordt de Superlight serie ook zeer gewaardeerd bij warme omstandigheden en bij overmatig zweten.