Onderbroek met pijpjes voor heren 

Een onderbroek met pijpjes voor heren? Maar dat is toch iets uit lang vervlogen tijden? De grootvader van onze grootvader droeg onderbroeken met pijpjes immers? Van die witte onderbroeken met slobberende pijpjes, werkelijk geen gezicht!

Maar is inmiddels wel het nodige veranderd aan het ontwerp van de onderbroek met pijpjes van de heren? Nou en of! Maar eerst duiken we nog even in het verleden van onze voorvaderen…


Ondergoed voor heren heeft een lange geschiedenis 

Ja je leest het goed! Het heren ondergoed – waaronder ook die onderbroek meet pijpjes van onze overgroot opa – heeft een lange geschiedenis. Deze onderbroek is in de 18e eeuw ontwikkeld vanuit het nachthemd waarvan het onderste deel op een gegeven moment kon worden afgenomen. Vroeger droeg men trouwens lang ondergoed omdat het in huis gemiddeld een stuk frisser was dan nu. 

Verdere doorontwikkeling van de onderbroek voor heren

Heren ondergoed maakte vooral in de 19e eeuw een flinke ontwikkeling door. Dat is best logisch als je begrijpt dat in die tijd de productietechnieken sterk werden verbeterd door de verregaande industrialisatie. Door die industrialisatie ging de onderbroek bovendien in massaproductie. En dit betekende weer dat de onderbroek met pijpjes ook voor onze overgroot opa betaalbaar werd. 

UNIEKE PACKAGEFRONT TECHNOLOGIE
Houdt je gereedschap op zijn plaats

EXCLUSIEF NOORS ONDERGOED
Voor hem en voor haar

MEER DAN 300.000
blije mannen gingen je voor

Ondergoed met pijpjes van Comfyballs

Gelukkig heeft de onderbroek een flinke ontwikkeling meegemaakt. Zo kun je bij Comfyballs kiezen voor de ultramoderne uitvoering van de onderbroek met pijpjes: de hippe Comfyballs Regular, de Comfyballs Long of de Comfyballs Longer. Deze hebben in geen enkel opzicht nog iets te maken met de onderbroeken van de opa van je opa. Gelukkig maar! Met de Comfyballs boxershorts kun je uitstekend voor de dag komen. De Comfyballs Regular heeft pijpjes van 8 centimeter, de Long heeft extra lange pijpen van 15 centimeter en de Longer zelfs extra – extra lange pijpen van 23 centimer (deze laatste wordt beperkt geproduceerd is niet altijd beschikbaar).

Waarom kiezen voor een onderbroek met pijpjes?

Veel mannen vinden de boxers met een lange pijp gewoon het prettigst zitten. Een voordeel van een langere boxer is namelijk dat de stof veel minder snel omhoog kruipt. Dit komt doordat de stof van onze langere onderbroeken lager op je been zit en goed aansluit. De lange boxershorts van Comfyballs lopen daarnaast ook nog eens nauwer naar beneden toe, simpelweg omdat je been vanaf je dijbeen smaller wordt. Zo voorkomen we dat jij continu de pijpjes van je boxer naar beneden hoeft te trekken. Met onze lange boxershorts kom je ook nog eens goed de winter door, omdat dit net wat extra warmte geeft tijdens de koude dagen.

Voordelen Comfyballs Long

De Comfyballs Long heeft dus extra lange pijpen van 15 centimeter. Hét grote voordeel van onze lange boxers is de PackageFront technologie. Deze unieke zone is speciaal ontworpen om jouw edele delen beter op hun plaats te houden. Hierdoor hoef jij je dus nooit druk te maken over de vraag of je geslachtsdeel wel op zijn plek blijft zitten: dat regelt je boxer allemaal zelf. Hierdoor ervaar je als drager een prettig gevoel. Alsof een onzichtbare hand je kroonjuwelen ondersteunt. 

Ultiem draagcomfort én goed voor onze aarde

Ook onze lange boxers zijn gemaakt om te zorgen voor het ultieme draagcomfort. Zo gebruiken we alleen de fijnste en zachtste stoffen en hebben we een zeer elastische tailleband die ook nog eens vocht afvoert. Als klap op de vuurpijl is al ons ondergoed klimaatneutraal én gebruiken we enkel en alleen Oeko-Tex gecertificeerde stoffen. Dit betekent dat onze Comfyballs geproduceerd zijn met milieuvriendelijke methoden en geen schadelijke stoffen bevatten.

Extra voordelen van Comfyballs onderbroeken met pijpjes voor heren

Bij Comfyballs kun je bovendien kiezen uit verschillende stoffen, waaronder katoen, Lycra-Elastaan, Polyester en Tencel-Modal. Ook heb je volop keuze uit verschillende kleurstellingen en prints. Vind je het maken van een keuze lastig? Geen probleem. We hebben een speciale keuzehulp voor je ontwikkeld. Deze brengt je stap voor stap naar de perfecte Comfyballs lange boxershort. Die je heel mooi staat en ook nog eens perfect zit. Wat zou je overgroot opa jaloers op je geweest zijn!

Voor het beste comfort draag je een Comfyballs!