Gentl Intimate Care

Gentl Man & Gentl Woman, 2 unieke, alles-in-één verzorgingsproducten!

Crèmes met hoogwaardige werkzame grondstoffen. Meer dan een aftershave crème, het verkoelt, herstelt, vermindert jeuk, haargroei, roodheid en irritatie.

  •  Caring – Gentl verzacht en verzorgt de kwetsbare huid van de schaamstreek. De crème is dermatologisch getest en geschikt voor de meest gevoelige huid.
  •  Cooling – Gentl zuivert en verkoelt de huid. Herstelt wondjes, roodheid en vermindert jeuk en irritatie. Het remt de haargroei bij regelmatig gebruik.
  •  Comfort – Gentl geeft een droog, fris en zeker gevoel. Je huid blijft zacht ook bij wrijving. Geen seksuele beperkingen want zowel de smaak als geur zijn aangenaam.
  • In combinatie met Comfyballs & Comfy extra voordelig (tot 50% korting).
Prima spulletje

“Wat fijn om dit te ontdekken. Het voelt heerlijk zacht en voelt lekker fris aan. Prima spulletje”

Testiclemonials

Een klein woordgrapje omdat Gentl Intimate Care allereerst ontwikkeld is voor mannen die hun ballen scheren. Maar de intieme zone wordt door gemiddeld 90% van alle mensen getrimd, geschoren of op andere wijze onthaart. Hygiënisch en erg prettig voor je partner. De huid van de schaamstreek is net zo dun en kwetsbaar als de oogleden. Een goede verzorging is dus geen overbodige luxe.

Gentl is met korting (tot 50%) bij ons te bestellen in combinatie met Comfyballs & Comfy underwear, zie onze actie pagina.

Het meest comfortabele ondergoed in combinatie met het comfort van Gentl.. Comfortabeler gaat het niet worden!

Ontdek Gentl Intimate Care

Gentl Man – verzacht, verkoelt en verzorgt de huid van de schaamstreek. De crème trekt snel in en geeft direct verlichting bij jeuk, bultjes en irritatie. De hele dag een fris en verzorgd gevoel. Ideaal na het scheren. Ook sporters hebben er veel baat bij.

Gentl Woman – geeft een zijdezacht en fris gevoel en helpt de huid herstellen van jeuk, bultjes en ingegroeide haartjes. Ideaal na het ontharen, tijdens sport of als dagelijkse verzorging.