HomeBlogWelke modellen boxers zijn er bij Comfyballs en wat is het verschil?

Welke modellen boxers zijn er bij Comfyballs en wat is het verschil?

Auteur

Datum

Categorie

Zoals elk zichzelf respecterend wereldmerk heeft ook Comfyballs een ruim assortiment modellen waaruit je kan kiezen. En dan hebben we het niet alleen over de verschillende modellen, maar ook over verschillende stoffen, prints en kleuren. En ook al zijn de verschillen hier en daar groot, één ding hebben alle Comfyballs boxers gemeen: ze zitten allemaal als gegoten.

Modellen boxershorts

Allereerst kun je kiezen uit de Comfyballs modellen regular en long. Laten we eerst eens goed naar de Comfyballs regular kijken. Dit model heeft korte pijpen met een binnen beenlengte van 8 centimeter. Omdat de regular minder stof heeft, hou je het met deze boxer langer koel. Nog een voordeel is dat je deze boxershort perfect onder een strakke broek kunt dragen. En als je die strakke broek uittrekt, showt deze korte boxer meteen die mooie bovenbenen van je. Ook niet onbelangrijk!

Comfyballs Long

Zoals de naam al verklapt heeft dit boxermodel lange pijpen, en wel met een binnen beenlengte van 15 centimeter. Eigenlijk is dit model jarenlang de standaard geweest in boxerland. En ook nu worden deze boxers nog steeds het meest verkocht. De voordelen van lang? De lange fit zorgt ervoor dat de pijpjes niet omhoog kruipen. Bovendien geeft de lange pijp het gevoel van een extra stevige fit. Dat de lange naden achterop de vorm van je billen accentueren is ook nog een mooi voordeel van de lange Comfyballs boxer.

Stof tot nadenken

Goed, even een uitstapje naar de verschillende stoffen. Want ook die zijn bepalend voor het draagcomfort van Comfyballs. Je kan kiezen uit vier verschillende stoffen met elk hun eigen specifieke kenmerken:

1. Cotton – Ademend katoen en Lycra
Elastisch en met een excellente pasvorm dat zijn de katoenen boxershorts. Uitstekend te gebruiken voor dagelijks gebruik. 

2. Wood – Katoen, Lycra en Lenzing Modal – Tencel /Lyocell
Wood wordt gemaakt van puur natuurlijke cellulose uit hout en wordt beschouwd als één van de stoffen voor de toekomst. Tencel heeft een verkoelend effect, voelt zijdezacht aan en heeft een betere vochtopname dan katoen. 

3. Performance – Microfiber stoffen (polyester en Lycra)
Uitstekende vochtafvoer en formidabele pasvorm. Uitstekend te gebruiken als sportboxer

4. Performance Superlight – Microfiber stoffen (polyester en Lycra)
Lichtgewicht en met een extreme vochtafvoer. Houd je koel en droog op warme dagen en tijdens intensieve sport. Uitstekend te gebruiken als sportboxer

Dé overeenkomst tussen alle modellen

Welk Comfyballs model je ook kiest: ze bieden je allemaal optimaal draagcomfort. Dit is vooral te danken aan onze unieke PackageFront pasvormtechnologie. De speciale zone van het PackageFront tilt je kroonjuwelen op en biedt je daardoor ongekend draagcomfort. We voorzien ons ondergoed bovendien van flat-lock naden en superzachte Oeko-Tex gecertificeerde stoffen. Ook deze ogenschijnlijke details dragen bij aan het draagcomfort waar Comfyballs om bekend staat.

Kiezen uit zoveel goeds is best lastig

We kunnen ons voorstellen dat het je inmiddels een beetje duizelt qua keuzemogelijkheden. Ben je niet helemaal zeker welke Comfyballs nou het meest geschikt is voor jou? We helpen je graag met maken van je keuze! Één ding staat buiten kijf. Voor elke dag en voor elke activiteit is er een passende Comfyballs voor jou. 

Recent posts