HomeBlogJouw ballen in goede handen met Comfyballs

Jouw ballen in goede handen met Comfyballs

Auteur

Datum

Categorie

Eigenlijk vertelt onze naam al het hele verhaal. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat de ballen van de man zo comfortabel mogelijk de dag doorkomen. Én de nacht. Op die missie is ons merk gebaseerd. En dat gaan we voortaan duidelijker dan ooit uitdragen met het thema ‘jouw ballen in goede handen’.

Hoeveel merken ondergoed ken jij die meteen al met hun merknaam duidelijk maken waar ze voor staan? Hoe dan ook: het zullen er niet heel veel zijn. Dat wij bij onze start wél kozen voor een merknaam in de vorm van een statement, maakt ons best uniek. Natuurlijk, onze naam Comfyballs zal niet iedereen aanspreken, maar dat hoeft ook niet. Wij hebben bewust gekozen voor een scherpe en vooral heldere positie op de wereldwijde markt voor ondergoed.

Merkpositionering van Comfyballs

Comfyballs kiest met ‘jouw ballen in goede handen’ bewust voor een onderscheidende positie op de ondergoedmarkt. Wij vinden nu eenmaal dat de edele delen van de man het allerbeste verdienen. Optimaal draagcomfort en superondersteuning dus. Én de mooiste uitstraling. Want als man mag je trots zijn op je kroonjuwelen. Alle designoplossingen, stoffen, vormen en vondsten zijn dan ook gericht op het welzijn van de mannelijke ballen. Of anders gezegd: de boxershorts en slips van Comfyballs zijn een ode aan je ballen.

Jouw ballen in goede handen: de designoplossingen

Dat ‘jouw ballen in goede handen’ geen loze kreet is bewijzen de verschillende designoplossingen van Comfyballs. De meest opvallende oplossing is het unieke en gepatenteerde PackageFront, bedacht door de medeoprichter van Comfyballs, de Noor Anders Selvig. Anders: “Het meeste mannenondergoed heeft een beperkte functionaliteit. Vooral ondergoed dat de geslachtsdelen van een man op zijn plaats houdt – met name tijdens beweging – was niet beschikbaar. Én bijna iedere man kent het gevoel, de onweerstaanbare drang zijn ‘kroonjuwelen’ recht te leggen, omdat deze niet comfortabel in zijn boxer liggen.”

Uniek en gepatenteerd: PackageFront

Het unieke PackageFront van de Comfyballs boxer is dus speciaal ontworpen om de geslachtsdelen op zijn plek te houden, te liften en vrij van de binnenkant van de dijen te houden. Het geeft het gevoel alsof een onzichtbare hand je ballen ondersteunt. In combinatie met het innovatief gebruik van elastische stof levert deze designoplossing een ongekend draagcomfort op. Jouw ballen in goede handen dus!

Een greep uit alle designoplossingen:

  • Reduced Heat Transfer

Deze oplossing vermindert warmteoverdracht doordat de geslachtsdelen vrij van de dijen worden gehouden. Onze stoffen zijn bovendien zeer goed ademend en voorkomen onnodige verhitting. Wist je trouwens dat een lagere temperatuur van je ballen beter is voor de zaadproductie en de zaadkwaliteit?

  • Superzachte stoffen

We gebruiken uitsluitend zeer zachte en duurzame stoffen. Comfyballs ondergoed zit dan ook de hele dag én nacht als gegoten. Voor elke activiteit heeft Comfyballs bovendien de juiste stof beschikbaar.

  • Balls Squeeze Avoidance

Doordat je geslachtsdelen worden opgetild verkleinen we de kans dat je ballen ‘klem’ komen te zitten. Je geslachtsdelen blijven beter op hun plaats en daarom is handmatig op zijn plaats leggen niet meer nodig.

Ook topcomfort voor vrouwen

Anders dan het thema ‘jouw ballen in goede handen’ doet vermoeden, biedt Comfyballs ook een mooi assortiment comfortabel underwear voor vrouwen. Veel Comfyballs designoplossingen vind je dan ook terug in dit Comfy assortiment. Zo is ook het Comfy damesondergoed gemaakt voor maximaal draagcomfort en uitstraling. De zachte, goed ademende stoffen staan ook hier 24 uur per dag garant voor een aangename ervaring. Kortom: ook borsten en billen  zijn met Comfyballs in goede handen!

Recent posts