HomeBlogWelke maat boxershort is het beste voor mij?

Welke maat boxershort is het beste voor mij?

Auteur

Datum

Categorie

Gelukkig zijn wij mannen allemaal anders. Dit geldt voor ons karakter én voor onze body. Daarom is de vraag welke maat boxershort het beste voor jou is, niet geheel onbelangrijk. Want er is immers niets vervelender dan een te kleine of te ruime boxershort. Nou ja, het dragen van een niet goed passende ballenknijper misschien. Maar dáár gaan we het nu even niet over hebben.

Daarom is de juiste maat belangrijk

Een boxershort moet goed zitten. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Punt. Bij Comfyballs draait alles dan ook om optimaal draagcomfort. We hebben er zelfs een unieke techniek voor ontwikkeld die we PackageFront hebben genoemd. Deze techniek zorgt ervoor dat alles goed én prettig op zijn plaats blijft zitten. Maar als je een te kleine of te grote maat boxershort koopt, heb je nóg niets aan deze wonderschone draagcomfort techniek. Om de perfecte pasvorm en ondersteuning te krijgen, is de juiste maat boxer dragen daarom essentieel. 

Zomaar enkele voordelen van de juiste maat boxershort

  • De juiste maat zorgt voor optimale ondersteuning en draagcomfort
  • De juiste maat zorgt ervoor dat je boxer niet afzakt
  • De juiste maat voorkomt huidirritatie

Zo vind je jouw perfecte maat boxershort

Helaas kun je online niet snel even je boxershort passen en kijken of deze lekker zit. Daarom is – voordat je bestelt – ontdekken welke maat je nodig hebt beslist een goed idee. En meteen de juiste maat boxershort bestellen heeft natuurlijk nóg een voordeel: het bespaart je de moeite van het terugsturen van de boxer. Aan het vinden van de juiste maat kleven dus alleen maar voordelen. Goed, er zijn een paar manieren om de goede maat te vinden.

Hulpmiddelen om je maat te bepalen

Allereerst is het opmeten van je taille een goed vertrekpunt. Je taille meet je op de plek waar jij de band van je boxershort wilt hebben. Heb je je taille opgemeten, check dan de onderstaande maattabel voor de juiste maat Comfyballs.

MaatTaille omvang (in centimeters)
Small71-76
Medium76-81
Large81-86
XL86-91
XXL96-101

Welke maat draag je nu

Draag je op dit moment ondergoed van een ander merk? En heb je bovendien de juiste maat te pakken? Dan is de kans groot dat je voor dezelfde maat Comfyballs kunt kiezen: de maatvoering van Comfyballs kun je namelijk vergelijken met die van vele andere merken ondergoed. Met je keuze voor Comfyballs kun je er trouwens alleen maar op vooruit gaan. Met de goed aansluitende Comfyballs word je namelijk nooit gehinderd door opkruipende pijpjes. Bovendien hebben we geen irritante labels in de tailleband aangebracht. Wel zo prettig.

Je jeansmaat geeft ook richting

Nog een manier om je maat te bepalen is te kijken naar je jeansmaat. Draag je bijvoorbeeld jeansmaat 32-34, dan raden we je aan om je Comfyballs in maat L te bestellen. Twijfel je tussen twee maten? Dan is de kleinste maat meestal de beste keuze. De volgende maattabel geeft je in elk geval een goede richting

Boxer maatJeansmaat
Small28-30
Medium30-32
Large32-36
XL36
XXL38

Heb je de goede maat boxer gevonden?

Als je eenmaal weet welke maat de juiste is, blijven er nog paar keuzes over. Je kunt je Comfyballs namelijk krijgen in maar liefst vier verschillende uitvoeringen: Cotton, Wood, Performance en Performance Superlight. De Cotton en de Wood zijn ideaal voor dagelijks gebruik.  De Performance en Performance Superlight zijn de betere keuze als je bijvoorbeeld gaat sporten.Natuurlijk is het helemaal aan jou of je kiest voor regular fit, een lang model of een slip. Wij helpen je hoe dan ook graag met het maken van de juiste keuze. De enige keuze die jij nog moet maken is of je jouw Comfyball met of zonder print wilt. Maar daar kom jij vast wel uit!

Recent posts