HomeBlogBoxershort met of zonder print?

Boxershort met of zonder print?

Auteur

Datum

Categorie

De één houdt van kleur, de ander gaat liever voor neutraal. De één vindt een logo of tekst op de boxershort prima, de ander gaat ook op dat gebied liever voor neutraal. Zo kunnen we nog wel even doorgaan, want iedereen heeft zo zijn of haar voorkeuren. Zo ook op het gebied van boxershorts.

Boxershort met print

Ze zijn al een tijdje niet meer weg te denken uit het boxer-landschap: boxershort met print of opdruk. Waar vroeger vooral wit en grijs ondergoed verkrijgbaar was, is dat tegenwoordig wel anders. Ook al zijn boxers doorgaans niet te zien onder je kleding, toch houden veel mannen ervan om op te vallen met een felle kleur of opdruk. Of ze dit voor zichzelf of voor anderen doen laten we graag in het midden, maar leuk zijn al die kleuren wat ons betreft wel! Comfyballs heeft dan ook allerlei boxershorts met prints voor je beschikbaar. Ga je voor de limited edition met Zebra Teal motief, of kies je voor de wat neutralere Checkered? Houd je van prints, maar ook van luxe? Kijk dan eens bij de Cactus Ghost Olive van onze Wood-lijn.

Ook onze nieuwe prints zullen in de smaak vallen als je van opvallen houdt. Kies bijvoorbeeld voor de Hot chili met hete pepers als motief, of ben je meer een dierenliefhebber en kies je voor de Lion King of Cool Monkey?

Boxershort zonder print

Toch snappen we ook dat niet iedere man met een boxer met drukke felle print onder z’n maatpak op de werkvloer wil verschijnen, ook al is de kans klein dat je collega of zakenrelatie je boxer te zien krijgt. Daarom hebben we ook effen boxers in neutrale of fellere kleuren.

Met de boxers in felle(re) kleuren kies je als het ware voor een beetje van beide: een felle kleur die opvalt, maar daarmee wel minder uitgesproken is dan een boxer met print of opdruk. Zo hebben we Spruce Green en de Ghost Flame Orange.

Ga je helemaal voor neutrale boxershort dan hebben we ook gewoon de kleuren grijs, zwart en wit.

Boxershort zonder logo

Ga je het liefste helemaal voor neutraal, dan kun je ook nog kiezen voor een Comfyballs waar geen logo op staat. Deze boxers noemen we ook wel de no show; ze vallen eigenlijk niet op onder je kleding. Deze boxers zijn er in de kleuren donkerblauw (lang en regular) en zwart (lang en regular).  

Dus ben jij een kleurrijk type of voel je je meer als Zwitserland (neutraal)? Comfyballs heeft boxers en slips in alle soorten, maten, kleuren en prints dus er zit vast wat voor je bij!

Recent posts