HomeBlogCadeaus voor de man

Cadeaus voor de man

Auteur

Datum

Categorie

Een verjaardagscadeau, Vaderdagcadeau, of zomaar uit liefde… Vaak is het een hele klus om te bedenken wat voor origineel cadeau je moet geven aan je man, vriend, broer, buurman etc. Een cadeau voor een man is dan ook niet zomaar gekozen en komt vaak nogal precies. Daarom durven veel mensen ook geen kleding cadeau te geven, omdat dit een smaak gebonden en persoonlijk cadeau is. Wat ons betreft is kleding om die reden juist leuk om als cadeau te geven; je bent altijd origineel. Als het om kleding gaat is er één cadeau dat altijd goed in de smaak zal vallen, en dat is – je raadt het al – een fijne boxer of slip!

Boxer cadeau

Als je besloten hebt om een boxer cadeau te doen ben je er echter nog niet. Want er is zoveel keuze; welk type, model, print of merk boxer kies je? Als je er zeker van wilt zijn dat de boxer in de smaak gaat vallen kies je simpelweg voor een Comfyballs boxer. Die zitten altijd goed – mits je uiteraard de goede maat kiest – en gaan lang mee. Bovendien is er een kans (die snel kleiner wordt ) dat de ontvanger al wel van Comfyballs heeft gehoord, maar nog niet ervaren heeft hoe comfy deze boxers zijn. Daarmee ben je extra origineel met je cadeau!

Bij Comfyballs heb je de keuze uit meerdere modellen en types boxers. Om keuzestress te voorkomen zetten we alle opties hieronder voor je op een rijtje!

Comfortabele boxers – de Cotton serie

Onze casual lijn is geschikt voor elke man, elk type boxer heeft namelijk ons Packagefront, dat elke ‘package’ de juiste ondersteuning biedt. Daarnaast heb je ruime keuze uit boxers met of zonder print, effen en/of neutrale kleuren en zelfs taillebanden zonder ingeweven logo. Voor de man die van een feestje houdt kies je dus gewoon een felle kleur, en wat ons betreft kies je voor de avontuurlijke man de zebraprint…

Sportieve boxers – de Performance serie

Voor de sportieve man kies je Comfyballs Performance of Performance Superlight. Deze boxers en/of slips voor zijn speciaal ontwikkelt voor sporters. Ze zijn gemaakt van polyester en Lycra, waardoor ze een uitstekende vochtafvoer en formidabele pasvorm hebben. Dus werkt de beoogde ontvanger van het cadeau zich graag – op welke manier dan ook – in het zweet? Ga dan voor de Comfyballs Performance of Performance Superlight.

Luxe boxers – de Wood-serie

Voor liefhebbers van luxe hebben we de Wood boxers. Deze boxershorts zijn gemaakt van katoen, Lycra en Lenzing Modal – Tencel (45%). Tencel heeft een verkoelend effect en voelt zijdezacht aan. Deze boxers zijn geschikt voor dagelijks gebruik en geven een luxe gevoel. Dus denk jij dat degene die jij een boxer cadeau wilt geven wel wat zachtheid mét ondersteuning kan gebruiken? Dan is de Comfyballs Wood de juiste keuze.

Cadeaus voor de vrouw

Het kan natuurlijk ook een cadeautje zijn om je vrouw, vriendin of je geliefde in een mooi ondergoedsetje te zien. Wat ons betreft hoeft dit niet altijd een kanten setje te zijn, want een setje dat fijn zit is even zo mooi, of zelfs mooier! Ook is zo nu en dan jezelf trakteren helemaal niet erg! Bestel dus nu je hier toch bent dus niet alleen voor de lucky bastard die van jou een boxer cadeau krijgt, maar kijk ook even verder!

Wil je nog iets extra’s geven? Doe er dan een 3-pack sokken bij, die net zo comfortabel zitten als onze boxers – oh, onze sokken zijn wel echt bedoeld voor voeten hoor!

Bekijk al onze boxershorts of maak gebruik van onze speciale comfy stapel korting. Hoe meer je bestelt, hoe meer je bespaart. Tot wel 30% korting!

Recent posts