HomeBlog5 boxershort frustraties

5 boxershort frustraties

Auteur

Datum

Categorie

Niet? Frustrerend hè… Met een boxer van Comfyballs is dat verleden tijd! Maar wat zijn nu de meest voorkomende boxer-frustraties? We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet. De remedie tegen deze frustraties weet je inmiddels vast al, kijk dus na het lezen van deze blog welke Comfyballs het beste bij jou past met onze keuzehulp.

Boxerfrustratie nr. 1: Gebrek aan draagcomfort.

Je kent het vast wel; ’s ochtends trek je een schone boxer aan en deze zit prima. Maar na een uurtje zit je ‘m al recht te trekken en aan het einde van de dag zit je boxer voor geen meter meer. Wat ons betreft is een slecht zittende boxer dan ook frustratie nummer één. Draagcomfort is ook de belangrijkste reden dat onze klanten Comfyballs dragen, en onze naam is daar dan ook niet voor niets van afgeleid. Het speciaal ontwikkelde Packagefront in de Comfyballs boxers is er om het draagcomfort te verhogen, zo zullen ze je zaakje op hun plek houden, je testes liften en vrij van de binnenkant van de dijen houden. Geen frustraties meer dus!

Boxerfrustratie nr. 2: Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit ligt in het verlengde van een slecht zittende boxer. Want als de stof van je boxer van slechte kwaliteit is, geeft de boxer al snel geen ondersteuning meer. Of de stof rekt juist niet genoeg mee waardoor de boxer omhoog kruipt, of naden kunnen snel losgaan en er ontstaan snel gaten waardoor je weer nieuwe boxers moet aanschaffen. Kwaliteit staat bij Comfyballs voorop; onze boxers gaan dan ook lang mee wat ook nog eens goed is voor je portemonnee! Ze zeggen dan ook niet voor niets; goedkoop is duurkoop…

Boxerfrustratie nr. 3: Geen ondersteuning

Een boxer draag je doorgaans om je edele delen te ondersteunen en te beschermen. Sommige mensen geven de voorkeur aan een losse boxer en dan speelt ondersteuning minder een rol, maar als dit juist de reden is om boxers te dragen wil je ook dat je echt ondersteuning hebt. Bij veel boxershorts wordt dezelfde laag stof gebruikt voor de hele boxer, waardoor je uiteindelijk niet echt ondersteuning voelt. Dit kan frustrerend werken aangezien je dan de hele tijd een onweerstaanbare drang voelt om je kroonjuwelen recht te leggen. Daar komt ons speciale Packagefront weer om de hoek kijken, dat speciaal ontworpen is om jouw geslachtsdelen beter te ondersteunen! Ongemakkelijke bewegingen en frustraties zijn dan ook verleden tijd.

Boxerfrustratie nr. 4: Boxer kruipt op

We noemden ‘m net al, maar man man man wat kan het irritant zijn als je boxer opkruipt. Voor of achter, allebei even frustrerend. Dan moet je niet alleen je zaakje goedleggen, maar ook de pijpen of het ‘kont-gedeelte’ van je boxer. Met onze keuze- of maathulp kun je ontdekken welke boxer goed bij jouw lichaam past, zodat je de juiste lengte en pasvorm boxer hebt waardoor omhoog kruipen verleden tijd is!

Boxerfrustratie nr. 5: De tailleband vouwt dubbel

Tot slot horen we ook vaak dat de tailleband van de boxer dubbelvouwt waardoor de boxer snijdt in je zij en buik. Ook dit ligt in het verlengde van slechte kwaliteit materialen en is een onderwerp wat wij serieus hebben genomen. Zo hebben de Comfyballs boxers een fijne brede tailleband van hoogwaardig elastisch materiaal. Dit voorkomt dat de band dubbelvouwt en niet lekker meer zit.

Geen frustraties meer

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, onze boxers doen hun naam eer aan en zitten gewoon het lekkerst! Dus wil je af zijn van bovenstaande frustraties? Bestel je nieuwe voorraad boxers bij Comfyballs en profiteer van onze kwantum korting tot maar liefst 30%!

Volgend artikel

Recent posts